landskapsarkitektur, landskapsarkitekt, infrastruktur, jönköping, växjö, stockholm, göteborg, malmö, örebro, norrköping

Vi söker Land­skaps­arkitekt och/eller Land­skaps­ingenjör med placering i Jönköping eller Växjö

Vi är i en expansiv fas och söker en driven landskapsarkitekt och/eller landskapsingenjör med minst fem års erfarenhet av gestaltning och projektering till våra kontor i Jönköping eller Växjö.

Som landskapsarkitekt har du god gestaltningsförmåga och kan utföra skisser och presentationer. Du är intresserad av att göra handlingar i alla skeden och känner dig bekväm både i ett team och på egen hand. Du har ett intresse för och är road av de tekniska delarna av yrket, projektering. Det är av stor vikt att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. God kunskap inom ett eller flera ritverktyg samt kunskaper inom Adobes vanligaste programvaror ser vi gärna att du har. Som person är du nyfiken och framåt och kanske har du dina rötter i Jönköping eller Växjö eller i någon annan del av Småland.

Om du är intresserad, skicka ansökan till info@pontarius.com.
Frågor om tjänsten besvaras av Lisa Rejnevik på lisa.rejnevik@pontarius.com.

Om Pontarius

Vi är ett management- och teknikkonsultföretag med passion att förbättra företags och organisationers verksamhet, tjänster och produkter för att ständigt skapa värde för sina intressenter. Vi verkar i ett flertal branscher på många geografiska marknader. Ett av Pontarius verksamhetsområden har tydlig inriktning mot infrastruktur. Här handlar våra uppdrag om utredning, gestaltning och projektering. Projekten omfattar sjukvårdsmiljöer, stadsmiljöer, torg, gator, vägmiljöer, hamnar, exploaterings- och bostadsområden, industrimark, skolområden, lekplatser etc.

Vi erbjuder bland annat:

  • Projektledning och Byggledning
  • Idéskisser, illustrationer, förslagshandlingar och gestaltningsprogram
  • 3D-visualisering
  • Projektering och Projekteringsledning
  • Upphandlingsstöd
  • Underhållsplanering
  • Entreprenadbesiktningar

Vi har huvudkontor och säte i Stockholm och kontor i Göteborg, Malmö, Norrköping, Jönköping och Växjö.